☎: +359 897 891 630 | 📧: office@silvena.bg

Софтуер и уеб разработки

Опит и технология
Опитът, натрупан през годините в най-иновативните web технологии е ключът към решаването на вашите специфични софтуерни нужди в интернет пространството! През годините сме изградили ефективна оргазнизационна структура, чрез която поемаме и изпълняваме цялостния дигитален производствен процес през планиране, изграждане на онлайн прототип до окончателно завършване, тестване и стартиране на проекта – без значение от използваната технология.

Стратегия и планиране
Ние помагане на клиентите си в създаването на цялостни решения за присъствие в интернет, които са в синхрон с техните дългосрочни бизнес цели. Годините опит в е-маркетинга и промоциите, управлението на бизнес процеси, създаването на работещи творчески концепции и съдържание за тях, както и поддръжката и управлението на мащабни дигитални проекти и услуги за някой от най-големите брандове, ни правят предпочитан партньор.

Многофункционални решения
В една дигитална платформа, ние можем да интегрираме много различни услуги: промоция, обслужване на клиенти, продажби, системи за лоялност и др. с цел постигане на максимално ефективно преживяване на клиента при контакт с онлайн образа на бранда и асоциираните с него продукти и услуги. В дългосрочен план ние надграждаме офлайн образа на фирмата с един компетентен, информиран, атрактивен и ефективен дигитален център за работа с клиенти, продажби и промоции.

Онлайн обществата и сайтовете
Имаме дългогодишен опит в изграждането на общества около сайтовете, свързани с брандове и продукти. Така ние постигаме едновременно множество цели – изучаване на клиентите, създаване на групи от лоялни и информирани потребители, постоянна обратна връзка с пазара, платформа за бърза и лесна промоция на нови продукти и пр.