☎: +359 897 891 630 | 📧: office@silvena.bg

JAX - Система за управление на съдържанието (CMS)

Всеки наш клиент има възможността съвсем сам да поддържа и променя информацията на собствения си уеб сайт. Бързо, лесно и удобно, като същевременно ви спестява и пари. От една страна винаги актуална и интересна за потребителите информация, а от друга – чувствителен спад в разходите за поддръжка на уеб сайта. Не са ви необходими никакви специални умения за да работите сами с нашият Уеб базирана софтуери да променяте съдържанието на страниците както ви харесва.

Собствено разработена Система за управление на съдържанието (JAX CMS)

CMS или Content Management System е ядрото на всеки уеб сайт. Правилно разработената и интегрирана Система за управление на съдържанието позволява на всеки клиент, за броени минути, сам да актуализира съдържанието на страниците на неговия уеб сайт. И всичкото това - с минимални компютърни умения.

Ние се вслушваме в нуждите и изискванията на всеки свой клиент и това ни помага да растем и да се развиваме.

Специално за своите клиенти, ние създадохме и разработихме тази уникална Система за управление на съдържанието. Със своят изцяло AJAX базиран интерфейс, работата с нея е лесна и интуитивна. Освен това ви предлага интегриран модул за статистически анализ на посещаемостта на вашият сайт чрез интерактивни графики и текстова информация.Тази информация бива извличана от Google Analytics посредством GAPI (Google Application Program Interface) и достъпна направо във вашият CMS без да е необходимо да влизате във вашият Google Analytics акаунт.

Екран 1 Екран 2 Екран 3 Екран 4
 
Екран 5 Екран 6 Екран 7 Екран 8
 
Екран 9 Екран 10 Екран 11 Екран 12
 

Други Системи за управление на съдържанието

По желание на клиента и според неговите специфични нужди, ние с готовност ще създадем и разработим уеб сайт със Системи за управление на съдържанието с отворен код:

- Joomla!
- WordPeress
- Magento
- Oscommerce
- TYPO3
- Други

Изберете подходяща система за управление на съдържанието за сайта си

Най-добрия вариант естествено е за конкретен сайт да се разработва индивидуално решение, тъй като няма CMS, който да обхваща всички възможни функционалности. Но изграждането на CMS отнема ресурси, като пари и време. За да осигурим на нашите клиенти максимално ниска цена и кратки срокове за изпълнение, екипът ни разработи собствен CMS, който да покрива основните изисквания на нашите клиенти и същевременно да позволява бързо и лесно надграждане на допълнителни функционалностти необходими за дадения клиент. Нарекохме този продукт JAX. Административния панел е изцяло AJAX базиран, това означава, че страницата ви няма постоянно да се презарежда и да ви препраща напред назад. Интерфейсът е изчистен и семпъл и съдейки по реакцията на нашите клиенти буквално в рамките на 10 минути без да имате, кой знае какви технически познания може да започнете да работите със сайта.

Тъй като неизменна част от трафика към сайта ви идва от търсачки като Google, сме се съобразили и с това. JAX е доста добре насочен към оптимизацията за търсещи машини или така наречената СЕО оптимизация. Предлагаме уникални URL адреси за всяка страница, по дадена ключова дума, заглавие на страницата, мета описание, мета ключови думи, h1 таг и съответно текст в параграф, а също така и канонични страници например за продуктови каталози. Звучи ли Ви сложно? На думи може и да е така, облечено в терминология, но доверите ли ни се ще се обедите в противното. Също така директно в админ панела може да следите трафика към сайта си от Google Analitycs. Това са малка част от възможностите на JAX. Само за сравнение ще споменем два от най-разпространените системи за управление на съдържанието с отворен код Joomla и Wordpress. Joomla предлага голям набор от функционалности, което го прави почти CMS на корпоративно ниво, но е трудна за администриране ако нямате необходимите технически познания, има недостатъци за оптимизиране и като цяло като CMS e доста тежък за обикновени сайтове. Wordpress от към сео оптимизацията е на много добро ниво и е с семпъл админ панел, но е труден за надграждане, макар че има доста готови плъгини за него. По долу сме поместили три изгледа на различните системи за управление на съдържанието, за да добиете визуална представа за опростения потребителски интерфейс на JAX.

 

JAX – CMS разработен от нас

 

 

Joomla – CMS с отворен код

 

 

Wordpress – CMS с отворен код