☎: +359 897 891 630 | 📧: office@silvena.bg

Клиенти

Най-голямото предимство за нашите клиенти е това, че имат възможност да използват наша авторска платформа за изграждане на сайтове, която не е система с отворен код от типа на: joomla, wordpress, e_107. Нейната система за управление на съдържанието позволява лесното вграждане на различни елементи като флаш, изображения, връзки, шрифтове и др. Но все пак оставяме изборът в ръцете на клиентите дали да използват готови решения или да се доверят на изработената от нас платформа.

Клиентите с които работи нашето УЕБ студио през последните 8 години основно са обвързани с конния спорт,но платформата която изградихме в края на 2010 ни дава големи възможности и всеки от нашите нови клиенти вижда това.
Фирмата,организацията  или накратко клиента може не само  да избере готов темплейт ,нo и система за управление на съдържанието CMS. Готовите темплейти,както и стандартните планове спестяват много време!В развитието на отношенията ни с клиентите ние предлагаме постоянен анализ на различните им клиентски групи , предлагаме решения в развитие,както и обновление и надграждане на вече работещите им сайтове. Разнообразието е предизвикателство за нас!

По известните ни фирмени клиенти са